MSL 23.01. 2011 Tisková zpráva

23.01.2011 23:01

Jak už bylo zmíněno, tento turnaj byl prvním sezóny roku 2011. I přes velmi extrémní mrazivé sněhem komplikující podmínky dorazilo stabilně 16 hráčů rozděleno do 4 základních skupin, které znamenaly los pro následného pavouka na dvě prohry.
Ve skupině A, jež byla skupina nejvyrovnanější, avšak zároveň nejtěžší, se umístili Alena Kamarytová, David Pospíšil, Vít Skopalík a Josef Magera, ve skupině B; Jan Pyszko, Hana Kamaratová, Oskar Krajina a Jíří Lajčok.Skupinu C vyhrál Miroslav Hlouš těsně před Kristýnou Čihánkovou,Kateřinou Matějíčkovou aMichalem Kocurkem. Pořadí skupiny D bylo předpokladatelné Josef Kamaryt, Sára Špoková,Jan Palkovský a Vojtěch Mikuš.

Do čtvrtfinálových bojů postoupili: Alena Kamarytová s Kristýnou Čihánkovou, Hana Kamarytová se svým otcem Josefem Kamarytem, Miroslav Hlouš s Davidem Pospíšilem a Jan Pyszko s Vítem Skopalíkem-vítězové psání první.
Ze semifinále se dostali úspěšně Miroslav Hlouš s Hanou Kamarytovou a zahráli si tak Malé finále, které poslalo Miroslava Hlouše do Velkého finále.
Mezitím se v pavouku levé strany odehrávalo ne jedno napínavé utkání; například vítězství Jana Pyszko nad Josefem Kamarytem či Davida Pospíšila nad Vítem Skopalíkem.
Nejlepší čtyřku turnaje doplnili Jany Pyszko s Davidem Pospíšilem, který zvítězil i nad třetí Hanou Kamarytovou a dostal se do finále.
To co přišlo byl zázrak :) David Pospíšil potřeboval 6 vítězných her pro celkové vítězství v turnaji.. a povedlo se, nenechal Miroslavu Hloušovi ani hru a konečným finálovým výdledkem byla cifra 6:0 na straně Davida Pospíšila tidíž celkového vítěze a nyní průběžně vedoucího hráče Národního žebříčku i Moravskoslezské ligy.