Testování kuličkových důlků

12.03.2011 16:33

Dne 9. března 2011 proběhlo na DDM ve Vratimově testování vyvýšených kuličkových důlků a přitom také 3 díl série turnajů MSL.
Tohoto turnaje se zúčastilo 12 Vratimovských hráčů.
Hrálo se systémem skupin, s tím že vždy vypadl poslední hráč každé skupiny.
FINÁLOVOU ČTYŘKU obsadili celou hráči KKB, což bylo potěšující vzheldem ke kvalitám zúčastněných hráčů hájících barvy VRK.
Podíváme-li se do finálové skupiny zjistíme že první kolo bylo velmi jednoznačné: David Pospíšil porazil Sáru Špokovou 3:0, taktéž zvítězil Jan Pyszko nad Kristýnou Čihánkovou, druhé kolo přineslo rozluštění konečného pořadí: Kristýna Čihánková porazila Sáru Špokovou 3:1 a zajistila si tím konečné 3. místo, o kousek vedle se odehrával strhující zápas o první příčku mezi Janem Pyszkem a Davidem Pospíšilem, oba hráli celý turnaj přesvědčivě a jen těžko by se dalo na některého vsadit, těžko říci čím to,možná nervozitou,každopaádně štěstí se přiklonilo na stranu druhého jmenovaného, zápas skončil v poměru 3:0 pro Davida Pospíšila. V kole posledním Jan Pyszko porazil Sáru Špokovou 3:0 a bodově se dotáhl na Group Leadera, avšak musel čekat, jelikož zápas mezi Kristýnou Čihánkovou a v té době vedoucím Davidem Pospíšilem začal později.
Po dvou setech stále doufal, protožě Kristýna Čihánková svou suverénní hrou vedla již 2:0, avšak utkání skončilo 3:1 a Jan Pyszko se ztrátou jednoho bodu obsadil 2. místo za Davidem Pospíšilem.

Špoková - Pospíšil 0:3
Čihánková - Pyszko 0:3
Pospíšil - Pyszko 3:0
Špoková - Čihánová 1:3
Pyszko - Špoková 3:0
Čihánková - Pospíšil 3:1